2022-01-12 08:12:20• hírek • Bede Emőke

Közel 90 munkahely vár beöltésre Szatmár megyében. Mutatjuk, miből lehet választani

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legfrissebb kimutatás szerint jelenleg 87 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.  

Ezek közül 5 hely betöltéséhez kell felsőfokú végzettség: elektrotechnikai mérnök, elektroenergetikai mérnök, mezőgazdasági mérnök, forgalmiellenőrzési jogász. 37 helyre felveszik a középfokú végzettséggel rendelkező személyeket is. Ők olyan munkahelyeket foglalhatnak el, mint pl. kamionsofőr, kereskedelmi dolgozó, beszerzési menedzser, kasszás, textilipari varró(nő) vagy épp villanyszerelő.


A következő 27 helyre akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha csak általános iskolai képzésben vettek részt: biztonsági ügynök, beteggondozó, szakács, kasszás, cipész, kereskedelmi dolgozó, szakképzetlen mezőgazdasági munkás, szakképzetlen varrodai alkalmazott, szakképzetlen épületbontó stb.


További 6 helyre a szakiskolákból kikerült álláskeresőket várják (alumíniumprofil- és műanyag nyílászáró összeszerelő, kötöttárú-készítő, forgalomellenőr, tehergépjármű-vezető stb.), 10 munkahelyre pedig az is jelentkezhet, aki az általános iskolát már nem fejezte be, vagy egyáltalán nem is járt iskolába - ők biztonsági őri pozícióra pályázhatnak. Végezetül két egészségügyi asszisztensi pozíció is megürült, így ezekre is jelentkezhetnek a posztlíceális képzést teljesítők.


További információkért keresse az ügynökség Szatmárnémetiben található székhelyét, vagy a nagykárolyi, avasfelsőfalui, tasnádi, erdődi vagy turci munkapontokat. A szatmári irodát a Ion Ghica 36. szám alatt található, telefonszámuk 0261-770237, e-mail címük pedig ajofm.sm@anofm.gov.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: